Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Africa Twin

Για τον κουμπάρο μου τον Χάρη εξαιρετικά αφιερωμένη η παρακάτω φωτογραφία...



Το παραπάνω Africa Twin δεν ανήκει σε μένα - δεν είμαι λάτρης των μηχανών - αλλά το είδα έξω από μια εκκλησία κι αμέσως το μυαλό μου πήγε στον Χάρη, τον νονό της κόρης μου.

Ο λαός απαιτεί... τους Κολινδρινούς να δει...

Το λινκ που ζητάτε για τη πολύ καλή θεατρική σατυρική βραδιά των Κολινδρινών καλλιτεχνών είναι το http://sakiskolindros.blogspot.com/2010/09/blog-post_17.html .
Δε σας το ξαναδίνω.
Ψάξτε και λίγο στο μπλοκ.
Αγοράστε και το cd όμως.
Μη με κατηγορήσει ο πολιτιστικός μας σύλλογος του Νικολάου Λούση για διαφυγόντα κέρδη... επειδή το έχω αναρτημένο όλο στο μπλοκ.
Έχουμε κι άλλες οικονομικές ανάγκες και δεν είμαι για να τρέχω σε δικαστήρια τώρα...
Άλλη φορά θα βάζω μόνο αποσπάσματα.

Είμαστε η ντροπή των Αρχαίων Ελλήνων

Γεια σας.
Εδώ οι φορτηγατζήδες κινδυνεύουν να χάσουν τις περιουσίες τους και η ΝΔ σκέφτεται να κατεβάσει άλλη γλάστρα, πιο όμορφη για υποψήφια δήμαρχο Πύδνας.
Τη Μαρίνα Τσιντικίδου.
Πρώην μοντέλο που θα πρέπει να έχει περπατήσει τα χωράφια και τις ψαρόβαρκες της ευρύτερης περιοχής μας με το παραπάνω στη ζωή της.
Σίγουρα θα ξέρει για τις τιμές και τις αγορές των σιτηρών,των βαμβακιών,των καπνών,των κερασιών,των ψαριών και των μυδιών,πιο πολλά από όσα θα ξέρει για τα συνολάκια του πεζόδρομου της Ερμού των Αθηνών ή τι ρούχα θα ράψουν το χειμώνα οι Κωστέτσος κι ο Τσέλιος και τι χτενίσματα θα δημιουργήσει ο Τρύφων Σαμαράς...
Και λογικά θα ξέρει που πέφτουν και τα Ρυάκια.
Γέννημα θρέμμα της Βόρειας Πιερίας...
Πάλι καλά που δε θα ψηφίσουμε...
Φαντάζεστε να ψηφίζαμε και να το ρίχναμε δαγκωτό στη Μαρίνα?

Τι να πει κανείς με τα καθημερινά αίσχη και τα εγκλήματα που διαπράττονται κατά συρροή εις βάρος του απλού Ελληνικού λαού!!!
Κατάντια της Ελληνικής κοινωνίας.
Πού τους βρίσκουμε όλους αυτούς τους προδότες,τους αντάρτες,τους αντιρρησίες συνειδήσεων,τους αποστάτες,τους χαρτογιακάδες,τα μαμμόθρεφτα,τη σάρα τη μάρα και το κακό συναπάντημα και τους εκλέγουμε,δε μπορώ να καταλάβω.
Τόση αμορφωσιά σε τούτη τη χώρα πια?
Στη πατρίδα του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ, του ΗΡΟΔΟΤΟΥ,του ΣΩΚΡΑΤΗ,του ΠΛΑΤΩΝΑ,του ΠΕΡΙΚΛΗ,του ΟΜΗΡΟΥ,του ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ,του ΑΣΚΛΗΠΕΙΟΥ,του ΣΟΛΩΝΑ,του ΟΔΥΣΣΕΑ,του ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ,του ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ,του ΔΙΑΚΟΥ,του ΣΕΦΕΡΗ,του ΕΛΥΤΗ και χιλιάδων ακόμα μορφωμένων Αρχαίων Ελλήνων πρόγονών μας,είναι δυνατόν να συμβαίνουν αυτά τα τραγελαφικά γεγονότα?
Είναι δυνατόν να μη ξέρουμε τα βασικά της ιστορίας του Έθνους μας και να διδαχτούμε από αυτήν?
Είναι δυνατόν να μας φτύνουν και να νομίζουμε πως βρέχει?
Κι όμως είναι και δεν είδαμε ακόμη τίποτα.
Τα δυσκολότερα έρχονται μετά από τις Καλλικρατικές εκλογές,αφού δε λέμε να διαβάσουμε λίγο να μορφωθούμε και να ξεσηκωθούμε όλοι ανεξαιρέτως.