Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

Τι υπέροχο να είσαι γυναίκα!!!

Γεια σας.
Μου ζήτησε η Νίκη,(φίλη της γυναίκας μου) να βρω ένα άρθρο και για τις γυναίκες.
"Όχι μόνο για τους άντρες μου είπε".
Γι' αυτό κι εγώ βρήκα το παρακάτω στο site της εφημερίδας Ελευθεροτυπία http://www.enet.gr:


Τι υπέροχο να είσαι γυναίκα!!!
Με τον ΑΝΔΡΕΑ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ

ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ στο προχθεσινό μας σημείωμα με τίτλο «Τι υπέροχο να είσαι άνδρας», οι κυρίες Νατάσα Μπερή και Κάτια Αντωνιάδη μάς έστειλαν την κάτωθι απαντητική επιστολή με την προτροπή «βγάλε την ανδρίλα από πάνω σου (αν μπορείς) και διάβασε: Τι υπέροχο να είσαι γυναίκα»!
ΔΙΟΤΙ δεν γνωρίζεις πώς δουλεύει το αυτοκίνητο και ποτέ δεν θα μάθεις, αλλά και γιατί να μάθεις, αφού πάντα θα βρίσκεται ένας μ....ας να στο φτιάξει; Μπορεί η ουρά για τις τουαλέτες να είναι μεγαλύτερη απ' αυτή των αντρών, ξέρεις όμως πως όταν θα πας δεν θα σιχαθείς μέχρι και τον αέρα που αναπνέεις! Οσο σεξ και να κάνεις, μπορείς πάντα να ισχυρίζεσαι με εκείνο το γνωστό σου απίστευτο υποκριτικό ταλέντο πως έχεις πάει μόνο με δύο! Αντε τρεις... Μερικές φορές η λύση στα προβλήματά μας είναι τόσο εύκολη και οικονομική: σοκολάτα! Μπορείς πολύ εύκολα να γλιτώσεις μια κλήση. Μπορείς ακόμα πιο εύκολα να υποκριθείς πως έχεις πονοκέφαλο όταν απλά δεν έχεις κέφια. Και ναι, μπορείς να υποκριθείς μέχρι και ολόκληρο οργασμό χωρίς κανείς ποτέ να σε πάρει είδηση. Μπορείς να βιώσεις μια εγκυμοσύνη. Αξία ανεκτίμητη!

ΔΙΟΤΙ μπορείς να λες ψέματα και κανείς ποτέ να μη σε καταλαβαίνει. Ξέρεις τι είναι το lip gloss, αλλά και πώς χρησιμοποιείται. Εχεις κάνει αποτρίχωση με κερί, έχεις περπατήσει πάνω σε δωδεκάποντα τακούνια, έχεις γεννήσει (ή θα...), άρα γνωρίζεις τι πραγματικά εστί πόνος. Ξέρεις πώς χρησιμοποιείται το πλυντήριο. Δεν χρειάζεται να ξοδέψεις μια ολόκληρη περιουσία για να αγοράσεις ένα αμάξι, απλά και μόνο για να μπορείς να επιδεικνύεσαι στις φίλες σου ή για να ρίξεις έναν γκόμενο. Μια γυναίκα ποτέ δεν θα γύρναγε να πει σε έναν άντρα στον δρόμο: «Πω πω τι π.....ς είσαι εσύ!»

ΔΙΟΤΙ ξέρεις επ' ακριβώς το σημείο που βρίσκεται η ζάχαρη, ο καφές, το αλάτι, χωρίς να χρειάζεται να τα αναζητήσεις μέχρι και στο μπάνιο. Δεν έχεις τρίχες στα αυτιά, στο πρόσωπο, στα πόδια, στο στήθος, στην πλάτη. Οταν μια γυναίκα κλαίει είναι ευαίσθητη, όταν ένας άντρας κλαίει είναι αδύναμος. Δεν άρχισες το κάπνισμα επειδή κάποια φίλη σου κάποτε σου είπε: «Ελα τώρα, κάνε κι εσύ ένα μη χαλάς την παρέα» ή για «μαγκιά». Θυμώνεις με κάποιον/α κι απλά θυμώνεις, χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα πως έχεις τη διάθεση να τον πλακώσεις στο ξύλο, να του σπάσεις τα τζάμια του αυτοκινήτου, να σκοτώσεις τον σκύλο του. Ξέρεις τι σημαίνει μπάνιο, γαλάκτωμα σώματος, αποσμητικό και άρωμα και ξέρεις να τα χρησιμοποιείς με τη σωστή σειρά. Ξέρεις πολύ καλά πως μια άσχημη γυναίκα, με τον κατάλληλο καλλωπισμό, μπορεί να γίνει μέτρια και μια μέτρια όμορφη. Δεν θα μαλώσεις ποτέ με την καλύτερή σου φίλη για το ποιος αξίζει να πάρει το πρωτάθλημα.

ΔΙΟΤΙ ποτέ και πουθενά κανένας άντρας δεν έγινε η αφορμή για κανέναν πόλεμο. Μυρίζεις πιο όμορφα. Ξέρεις πως όταν κλαίει ένα μωρό έχει ανάγκη από άλλαγμα, φαγητό ή λίγη προσοχή, χωρίς να χρειάζεται να ξεσηκώσει πρώτα μια ολόκληρη γειτονιά στο πόδι. Σταματάς να τρως όταν έχεις φουσκώσει. Οταν βγαίνεις για ποτό δεν χρειάζεται να έχεις πάντα λεφτά πάνω σου. Δεν ανησυχείς μήπως... τραυματιστείς ανεβάζοντας το φερμουάρ του τζιν σου. Δεν κάνεις διαγωνισμό με τις φίλες σου για το ποια έχει το «μεγαλύτερο» και δεν σε βασανίζει μια ζωή το ερώτημα εάν τελικά «το μέγεθος παίζει ρόλο» σε περίπτωση που τον έχεις μικρό!

ΔΙΟΤΙ δεν θα σε καλέσουν να υπηρετήσεις στον στρατό. Συνήθως ξυπνάς έχοντας δίπλα σου κάποιον που γνωρίζεις. Αν ξεμείνεις με το αυτοκίνητο στη μέση τού πουθενά, είναι πολύ πιο εύκολο να κάνεις οτοστόπ και να σε πάρουνε (βλ. διαφήμιση με εξωγήινους). Το άσμα λέει «το νινί σέρνει καράβι», ποτέ δεν γράφτηκε αντίστοιχο τραγούδι για άντρες. Μπορείς να κάνεις μια απιστία χωρίς να το μάθει κανένας και χωρίς ποτέ να το παραδεχτείς. Δεν ξοδεύεις μια περιουσία στο Στοίχημα. Δεν πίνεις μέχρι να γίνεις γκολ, μόνο και μόνο για να αποδείξεις πόσο γυναίκα είσαι. Εχεις μόνο ένα κεφάλι για να σκέφτεσαι, που είναι και το πιο υγιές... Δεν χρειάζεται να πεις ψέματα προκειμένου να κάνεις σεξ. Δεν «τελειώνεις» μέσα σε ένα λεπτό. Δεν σκέφτεσαι το σεξ 24 ώρες το 24ωρο.

ΔΙΟΤΙ δεν λύνεις τις διαφωνίες σου με ξύλο. Δεν ενοχλείσαι όταν ο σύντροφός σου βγάζει παραπάνω λεφτά από σένα. Είναι cool να είσαι το κορίτσι του μπαμπά! Είναι ξενέρωτο να είσαι το αγόρι της μαμάς. Ωριμάζεις πιο γρήγορα από τους άντρες (μερικοί άντρες δεν ωριμάζουν ποτέ). Ζεις περισσότερα χρόνια από τον άντρα και απολαμβάνεις τη σύνταξή του μ' έναν καλύτερο. Ξέρεις αν είναι το παιδί σου, δεν χρειάζονται τεστ DNA. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης (π.χ. σε κάποιο ναυάγιο) πρώτα βγαίνεις εσύ με τα παιδιά. Μια γυναίκα δεν θα πει ποτέ σ' αγαπώ για να ρίξει έναν άντρα στο κρεβάτι...



Στο εγγύς μέλλον θα αναρτήσω ένα δικό μου κείμενο που θα λέγεται "Τι υπέροχο να είσαι Κολινδρινός".
Εννοείται ότι θα αφορά άντρες και γυναίκες!!!