Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

REMIX με παλιά μουσική

Η ψηφοφορία συνεχίζεται...
αλλά για να διασκεδάζουμε λίγο την επικαιρότητα ανοίξτε δυνατά την ένταση των ηχείων του υπολογιστή σας για να νιώσετε καλύτερα το remix που ετοίμασα και σε μερικά τραγούδια αφήστε το μυαλό σας να ταξιδέψει σε άλλες εποχές παρόλο που τα μέσα εγγραφής που χρησιμοποιώ είναι υποτυπώδη.
Είναι περίπου δύο ώρες με παλιά ξένη μουσική,αλλά και λίγη παλιά Ελληνική ποπ.
Αγαπημένα μας τραγούδια που όλοι έχουμε ακούσει και χορέψει.
Καλά άμα κάτσω να μιξάρω μουσική,ξεχνιέμαι και περνάει η ώρα.
Καλή σας ακρόαση.



Υ.Γ.
Να δώσω τα συγχαρητήριά μου να πω κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανώνυμους κι αθόρυβους συντελεστές της συναυλίας με την Ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης κι όχι μόνο στους φανερούς...

Τώρα τι κάνουμε?

Γεια σας.
Έχω ετοιμάσει ανάρτηση καταπέλτη εναντίον της ανακοίνωσης της υποψηφιότητας του κυρίου Πολύζου από το κόμμα της ΝΔ,αλλά δεν ήρθε η ώρα ακόμα να τη δημοσιεύσω.
Κάποια στιγμή στο μέλλον θα τη διαβάσετε από το μπλοκ μου.
Δε θέλω να γράψω κάτι περισσότερο αυτή τη στιγμή,διότι τα έχω πάρει άγρια... με τον Πολύζο που δε τήρησε όσα είχαμε πει στη κεντρική μας πλατεία και έγινε ο πρώτος Κολινδρινός που λάκισε επίσημα,που σημειωτέον ήταν κι αυτός εκεί και τα άκουγε.
Φυσικά και δε συμφωνώ με ότι ανακοινώθηκε από τη ΝΔ,αλλά θα ήθελα πολύ να μάθω και τη δική σας γνώμη πάνω στο θέμα,γι' αυτό θα ακολουθήσω δημοκρατικές διαδικασίες και θα κάνω ένα σχετικό γκάλοπ στο οποίο παρακαλώ να ψηφίζετε.
Πρέπει να βγουν κάποια συμπεράσματα και τα γκάλοπ προσφέρονται.
Το γκάλοπ είναι αριστερά ακριβώς κάτω από τη μεγάλη φωτογραφία του Κολινδρού που έχω μόνιμη ως θέμα.