Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Λύσεις υπάρχουν,λεφτά δεν υπάρχουν...

Γεια σας.
Διάβασα πριν από ώρα ότι ο κύριος Πολύζος,ο υποψήφιος δήμαρχος Πύδνας αναίρεσε την αρχική του απόφαση.
Μετά από λίγο διάβασα ότι αναίρεσε τη προηγούμενη απόφαση.
Ήξεις αφίξεις...και σ' αυτό φταίει μάλλον η παραπληροφόρηση των τοπικών ΜΜΕ,παρά ο ίδιος.
Τελικά πριν από λίγο διάβασα την δήλωση απόσυρσής του.
Διαβάστε την:
==========================================

Δήλωση

Η τελική μου απόφαση προκειμένου να είμαι υποψήφιος δήμαρχος στη Βόρεια Πιερία ήταν αποτέλεσμα το αν θα πρέπει να συμβάλλω στην ανάπτυξη της περιοχής μέσα από ένα ενιαίο πρόγραμμα κατανεμημένο σύμφωνα με τις τοπικές δυνατότητες και προϋποθέσεις του νέου Δήμου.

Το γεγονός αυτό προϋποθέτει πρωτίστως πνεύμα συνεργασίας και κατανόησης μεταξύ των κατοίκων της συγκεκριμένης περιοχής.

Μετά την εσφαλμένη αντίληψη που επικρατεί από τα γεγονότα ως προς την έδρα του Δήμου προς το πρόσωπό μου, κατέστη πλέον τώρα αντιληπτό ότι δεν υπάρχουν γέφυρες συνεργασίας και κατανόησης και δεν θέλω ο νέος Δήμος να λειτουργεί πάνω σε «συσσωρευμένη δυναμίτιδα».

Στα παραπάνω αρνητικά συνετέλεσαν με τη στάση και συμπεριφορά του ο πρώην Υφυπουργός κ. Κωνσταντόπουλος και ο πρώην Βουλευτής κ. Καρπούζας στους οποίους εκφράζω τον θαυμασμό μου για την εχθρότητα που έδειξαν στο πρόσωπό μου, όσον αφορά δε τον απερχόμενο Νομάρχη δεν ασχολούμαι όπως θα έκανε κάθε λογικός και νοήμων άνθρωπος και τους υπόσχομαι ότι δεν θα τους «ξεχάσω ποτέ», όπως και ο λαός της Βόρειας Πιερίας.

Κλείνοντας αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες και φίλους μου, για τον έντιμο και αξιοπρεπή αγώνα που δώσαμε για την ανάπτυξη της Βόρειας Πιερίας, καθώς επίσης και τον Βουλευτή κ. Κώστα Κουκοδήμο και τον Πολιτευτή Αστέριο τόκα για την απόλυτη στήριξή τους και ιδιαίτερα πάνω από όλα τον Λαό της Βόρειας Πιερίας για την εικοσαετή εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό μου.

Ευάγγελος Γ. Πολύζος

=======================================

Κανονικά πρέπει να του πω ένα μεγάλο μπράβο για αυτή τη γενναία απόφαση που πήρε.
Του το λέω λοιπόν μόνο για την απόσυρσή του.
Για αυτούς τους λόγους παραίτησης όμως που γράφει,πέρα βρέχει για μένα και με πειράζει αφάνταστα που δεν αναφέρει πουθενά ότι σέβεται την ομόφωνη απόφαση για ΑΠΟΧΗ που πήραμε ομόφωνα σαν Δήμος ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ και γι' αυτό αποσύρεται.
Οι λόγοι που αναφέρει με τον κύριο Κωνσταντόπουλο,τον κύριο Καρπούζα,τον κύριο Κουκοδήμο και οι εσωτερικές ίντριγκες του κόμματος της ΝΔ,δε μας ενδιαφέρουν ούτε μας αγγίζουν,οπότε αδιαφορούμε επιδεικτικά και συνειδητά.
Και για μένα σημαίνει πολλά που μας γράφει για μια ακόμη φορά κανονικότατα και εξακολουθεί να μας περνάει για αμελητέα ποσότητα.
Τέλος πάντων.
Τέλος καλό όχι όμως όλα καλά...

Αφού παραιτήθηκε πια ο κύριος Πολύζος και δε θα μας απασχολεί από εδώ και πέρα με τις περαιτέρω κινήσεις του,ούτε θα τον έχουμε μέσα στα πόδια μας,κοιτάμε να δημιουργήσουμε τώρα άλλες πρωτοποριακές,καινοτόμες κι αποτελεσματικές καταστάσεις.
Θα μου πείτε τι?
- Λύσεις υπάρχουν,λεφτά δεν υπάρχουν...
Κι αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα της εποχής μας.
Κι επηρεάζει πάρα πολύ έντονα τους κατοίκους του Κολινδρού μας κι όχι μόνο.
Οπότε οι λύσεις δε θα έχουν σχέση με χρήματα,αλλά με την ανιδιοτελή προαιρετική εθελοντική,πνευματική κι εργασιακή προσφορά.
Δε θα ζητηθούν χρήματα,αλλά θα είναι απαραίτητη η παρουσία και η συνεργασία όλων μας,σε ότι γίνει ή αποφασιστεί να γίνει.
Πρέπει να καταλάβουμε όλοι - κι αφού βάλουμε στην άκρη τα μικροσυμφέροντά μας - ότι τα δύσκολα οικονομικά χρόνια που ζούμε και που θα έρθουν,μόνο αν είμαστε όλοι μαζί και συνεργαστούμε αρμονικά,θα τα καταφέρουμε.
Ακόμα και οι λίγο πιο πλούσιοι Κολινδρινοί,θα τα βρουν πιο σκούρα κι αυτοί,από ότι συνήθως.
Χρειάζεται λοιπόν αγαστή συνεργασία,ειλικρίνεια,τιμιότητα και τόλμη.
ίσως και κάποια άλλα πράγματα ακόμη.
Να μην αφήσουμε σε κανέναν να μας ξανακάνει μπαλάκια του τένις ή σάκους του μποξ.
Δεν έχουμε κανέναν επιτήδειο ανάγκη,τη ζωή μας θέλουμε μόνο πίσω και την Ελλαδίτσα μας,που μας πήραν και χρέωσαν αμανάτι στα λίγα μεγάλα οικονομικά τραστ, όλοι αυτοί οι κλέφτες και λωποδύτες των εκάστοτε κυβερνήσεων,με το στανιό.