Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Υπάρχει θεός

Γεια σας.
Η μία ψηφοφορία έκλεισε και την πήγα κάτω από τις διαφημίσεις που έχει η google στα αριστερά του μπλοκ.
Θα μένουν εκεί για να μας υπενθυμίζουν μερικές εκτιμήσεις που κάνουμε προεκλογικά.
Το αποτέλεσμα του γκάλοπ ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο και δείχνει τη τάση που υπάρχει στο τόπο μας.
Χαίρομαι που το 89% των απαντήσεων του μικρού δείγματος,τηρούν το λόγο που δώσαμε τότε με τα γεγονότα του Καλλικράτη και δείχνει ότι οι απλοί Κολινδρινοί δε ξεχνούν αγώνες,εμπαιγμούς,θυσίες.
Αυτά να τα βλέπει ο ακατονόμαστος Πολύζος,αλλά πού?....πέρα βρέχει....
Έχει αγώνα αύριο...
Πάντως θυμάμαι σε κάποιες δημοτικές εκλογές που ήταν υποψήφιος δήμαρχος Κολινδρού,έλαβε υπέρ του,πολύ υψηλό ποσοστό,γύρω στο 80%,εκμεταλλευόμενος την προπαγάνδα του κατά της αδύναμης τότε διοίκησης της Αγροτικής Κολινδρού και την άγνοια του απλού κόσμου-μετόχου για τα γεγονότα του παρασκηνίου περί Αγροτικής Κολινδρού.
Φυσικά το αποτέλεσμα της προπαγάνδας ήταν να χάσουμε αργότερα με μαθηματική ακρίβεια το εργοστάσιο μέσα από τα χέρια μας και να βγει βουλευτής ΝΔ ο Πολύζος.
Τώρα το δουλεύουν άλλοι και καρπώνονται τον ιδρώτα των Κολινδρινών,των οποίων δε σκέφτηκε καθόλου το μέλλον ο ακατονόμαστος,παρά μόνο τις προσωπικές του ματαιόδοξες φιλοδοξίες.
Του έχω πολλά ράμματα για τη γούνα του και θα τα φανερώνω όταν νομίζω ότι πρέπει.
Όταν κι όπως τα έβγαζε κι αυτός εναντίον πολιτικών του αντιπάλων... που παρόλα όσα σιχαμερά,βρώμικα,χωρίς κανόνες κι άνευ σχολιασμού παιχνίδια τους έκανε,εκείνοι με τη βοήθεια του θεού και του λαού τα κατάφεραν...
Θεία δίκη... σε όλο της το μεγαλείο.
Υπάρχει και συνέχεια όμως,δε τελείωσε ακόμη...

Υ.Γ.
Επειδή δεν υπάρχουν προς το παρόν άλλα γκάλοπ σχετικά με τις προθέσεις των Κολινδρινών για τις επικείμενες Καλλικρατικές εκλογές,δίνω την άδεια σε όποιον δημοτικό σύμβουλο θέλει να χρησιμοποιήσει το γκάλοπ του μπλοκ ως βάσιμο,ατράνταχτο κι αξιόπιστο επιχείρημα(ας ρωτήσετε τη google για του λόγου το αληθές),εναντίον όποιων συμβούλων θελήσουν να γίνει έκτακτο δημοτικό συμβούλιο για άρση της απόφασης που μας δεσμεύει για αποχή από όλα.
Και από συζήτηση που είχα μια μέρα με ένα φίλο μου,έμαθα ότι την απόφαση της λαϊκής συνέλευσης για αποχή από εκλογές,μόνο η ίδια η λαϊκή συνέλευση μπορεί να την άρει και κανένα δημοτικό συμβούλιο μόνο του.
Δηλαδή εμείς οι απλοί κάτοικοι Κολινδρού και κανείς άλλος.
Υπάρχει θεός τελικά και το επιβεβαιώνει συνεχώς...