Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Σκάνε βόμβες λέμε!!!

Γεια σας.
Θυμάστε που λέγαμε ότι υπάρχει θεία δίκη και θεός για όποιους τολμούν και βλάπτουν στην ουσία τους συνανθρώπους τους,σκεφτόμενοι μόνο το προσωπικό τους συμφέρον?
Ώσπου να τελειώσω εκείνο το κείμενο ήρθε η πρώτη επιβεβαίωση του κανόνα...

Διαβάστε εδώ http://lefteria.blogspot.com/2010/08/blog-post_3863.html#more αλλά και παρακάτω,σε ανάρτηηση του μπλοκ ΛΕΥΤΕΡΙΑ, την επιστολή διαμαρτυρίας που έστειλε ο επί 16 χρόνια πρόεδρος της Τ.Ο.Πύδνας της Νέας Δημοκρατίας Πύδνας κύριος Νικόλαος Τουλούπας στον κύριο Σαμαρά ,πρόεδρο της ΝΔ,που καταφέρεται εναντίον της επιλογής για υποψήφιο δημάρχο Πύδνας,του ομοϊδεάτη του κυρίου Πολύζου.
Άλλα χρόνια θα είχαμε πέσει όλοι οι Κολινδρινοί πάνω στον κύριο Τουλούπα,που "τόλμησε" να τα βάλει με τον κύριο Πολύζο,αλλά τώρα όχι μόνο δε τον κακολογούμε,αλλά στην ουσία τον επιβραβεύουμε με ένα μεγάλο μπράβο σε όσα πολύ σωστά και λογικά αναφέρει.
Αλλάξανε τα χρόνια και ξυπνάμε ο κόσμος σιγά σιγά....
Να αγιάσει το στόμα και το χέρι σου φίλε Νίκο Τουλούπα.
Πρόεδρος τοπικής ΝΔ δίχως παρωπίδες.



ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΥΔΝΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΛΑΒΑΜΕ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗ ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΛΩΣΗ
Επί 16 συνεχόμενα χρόνια υπηρετώ ως πρόεδρος της Τ.Ο.Πύδνας της Νέας Δημοκρατίας και ως μέλος της τα τελευταία 30 χρόνια . ‘Έζησα τις μεγάλες στιγμές της παράταξης , πόνεσα και έκλεψα τα πέτρινα χρόνια της αντιπολίτευσης και υπηρέτησα με πίστη και ανιδιοτέλεια τις αρχές και τις παξίες της Ν.Δ. αλλά και όλα τα θεσμικά όργανα του κόμματος πάντοτε στην πρώτη γραμμή σε 10 τουλάχιστον δύσκολες εθνικές εκλογικές αναμετρήσεις .Έδωσα και συνεχίζω να δίνω όλες μου τις δυνάμεις για τη Ν.Δ . και είμαι περήφανος γι’ αυτήν τόσο εγώ όσο και η οικογένειά μου . Στήριξα με όλες μου τις δυνάμεις το νέο μας πρόεδρο Αντώνη Σαμαρά ο οποίος κτίζει σήμερα την Ν.Δ. με νέους ανθρώπους και φρέσκες ιδέες , απόδειξη δε είναι η εκλογή του 38 χρονου νέου γιατρού κ. Κικίλια ως υποψηφίου Περιφερειάρχη Αττικής σε πείσμα των παλιών υποψηφιοτήτων .

Αντίθετα με τις κεντρικές επιλογές του κόμματος στην δύσκολη βόρεια Πιερία , έρχεται από το παρελθόν ένας 70χρονος πολιτικός με τρεις θητείες Δημάρχου και άλλες τόσες σαν Βουλευτής και ενώ το 2007 δηλώνει ότι παραιτείτε από την πολιτική επανέρχεται το 2010 για την διεκδίκηση του Νέου Δήμου Πύδνας – Κολινδρού.

Πιστεύω στις ανεξέλεγκτες δυνάμεις της κοινωνίας και των νέων ανθρώπων , πατέρας και ο ίδιος ενός 21χρονου φοιτητή που παρόλα τα σωματικά προβλήματα δίνει τη μάχη του αύριο και την κερδίζει και ενός 16χρονου μαθητή, έρχομαι καθημερινά σε επαφή με τα νέα παιδιά που είναι το μέλλον της Πιερίας με μοναδικό όπλο την δύναμη της μάθησης . Δέν μπορώ να τους κοιτάξω στα μάτια και να τους πω ότι το μέλλον του τόπου χτίζετε με παλιά υλικά .
Δέχθηκα και δέχομαι τεράστιες πιέσεις από πολιτικά και κομματικά Γραφεία να υπακούσω στο όνομα ενός ανιστόρητου κομματικού πατριωτισμού απειλώντας με διαγραφή και παραίτηση .
Έχουμε μπροστά μας Δημοτικές τοπικές εκλογές και το μόνο που κρίνεται είναι το μέλλον και το συμφέρον του τόπου μας. Η ανεξαρτησία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης δεν μπορεί να έχει άλλα χαρακτηριστικά . Ας μου επιτρέψουν οι τοπικοί όψιμοι κομματικοί πατριώτες να έχουμε εδώ στην ιστορική ΠΥΔΝΑ την δικιά μας φωνή και άποψη , γιατί μόνο έτσι θα πείσουμε για το αύριο στις τοπικές εκλογές ότι το συμφέρον του Έθνους της Πατρίδας και του τόπου μας ταυτίζονται με την Ν.Δ. και τον Αντώνη Σαμαρά . Τότε θα δώσουμε όλοι εξετάσεις , να κάνουμε τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κυβέρνηση και τον νέο μας αρχηγό Αντώνη Σαμαρά Πρωθυπουργό, όχι τώρα επαναφέροντας στο προσκήνιο έναν συνταξιούχο Δημοτικό υπάλληλο, συνταξιούχο Δήμαρχο και συνταξιούχο Βουλευτή να τον ξανακάνουμε Δήμαρχο το 2010
Νικόλαος Τουλούπας


Επί 16 χρόνια
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΤΟ ΠΥΔΝΑ


Τέτοια καθαρά και ξάστερα μυαλά τα θέλουμε για συνδημότες μας.


Υ.Γ.
Ξέχασα να σας γράψω τόσες μέρες ότι ο Νίκος,το παιδί από το ατύχημα-έγκλημα κατά τη διαμαρτυρία μας στα διόδια για τον Καλλικράτη,είναι πολύ καλύτερα στην υγεία του πλέον,βγήκε βόλτα σε καφέ(STATUS),αλλά θέλει πολύ δουλειά ακόμη να επανέλθει.
Θα επανέλθει όμως,διότι είναι γερός κι αποφασιστικός.