Τρίτη, 24 Αυγούστου 2010

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ 2010 και το νερό νεράκι

Γεια σας.
Τη παρακάτω επιστολή μου την έστειλε ο καλός μου φίλος ο Θοδωρής και αφορά τα "20α Αλεξάνδρεια - Γύρος Μακεδονίας" και την προσπάθεια ανεύρεσης χορηγών τους.
Πρόεδρος στην Ένωση Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας – Θράκης(διοργανώτρια αρχή), είναι κάποιος κύριος Θωμάς Τιμαμόπουλος συντοπίτης μας(δεν τον γνωρίζω όμως,αφού δεν είναι κάτοικος Κολινδρού) και πρώην μεγάλος αθλητής της ποδηλασίας,οπότε αξίζει δυο φορές να την αναρτήσω.
Ζητάνε οι άνθρωποι της ομοσπονδίας χορηγούς για τη κάλυψη των καθιερωμένων εδώ και χρόνια αγώνων.
Σίγουρα οικονομικά,δύσκολα τα χρόνια που ζούμε,αλλά όσο για 1500 €,νομίζω ότι βρίσκονται εύκολα από σοβαρούς Δήμους σαν τον δικό μας.
Δε μιλώ για όμορους ασόβαρους Δήμους και συμμέτοχους κατ' ευφημισμόν στο Σύνδεσμο Βόρειας Πιερίας,που δεν έχουν χρήματα να πληρώνουν το ρεύμα στα αντλιοστάσια των πηγών πόσιμου νερού κι εξαιτίας τους μας το έκοψε η ΔΕΗ!!!
Ο μόνος Δήμος που πλήρωνε στο σύνδεσμο ήταν ο δικός μας.
Ευτυχώς έχουμε τεράστια υποδομή με δίκτυα ύδρευσης και δημοτικές πομόνες και αναπληρώσαμε γρήγορα το κενό που δημιουργήθηκε προς στιγμήν.
Τώρα θα φοβόμαστε μονάχα τις δολιοφθορές εκ των έσω...
Οι άλλοι Δήμοι δεν έμαθα τι κάνουν τώρα με το νερό.
Τα πρώτα δείγματα του Καλλικράτη είναι αυτά...
Τα χειρότερα έρχονται...
Κοιτάξτε με ποιους μας βάζουν στην ίδια στέγη!!!
Τι μας περιμένει από δω και πέρα ... ένας θεός ξέρει...και κανείς άλλος.
Θα πούμε το νερό νεράκι κι όχι μόνο... όπως είπε πριν χρόνια,τέως και συγχωρεμένος πλέον δήμαρχος Κολινδρού.

Διαβάστε τη παρακάτω επιστολή:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ
ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1981
ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΘΥΡΑ 9
Τ.Κ. 546 36 ΘΕΣ/ΝΙΚΗ – ΤΗΛ. 2310 200-160, FAX 2310 200-159 email: epsmath@otenet.gr

Αρ. Πρωτ. - 345 - Θεσσαλονίκη, 15-6-2010

Π Ρ Ο Σ: ΔΗΜΟ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ

Κύριε Δήμαρχε,

Η Ένωση Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας – Θράκης υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και με τη συνεργασία του Δήμου Θεσσαλονίκης, διοργανώνει στις 1-3 Οκτωβρίου, Διεθνείς Ποδηλατικούς αγώνες, με την επωνυμία «20α Αλεξάνδρεια - Γύρος Μακεδονίας».
Οι συγκεκριμένοι αγώνες που διεξάγονται επί σειρά ετών, φιλοδοξούμε για άλλη μια φορά να συγκεντρώσουν το σύνολο των λαών των Βαλκανίων και ενδεχομένως και κάποιων από την υπόλοιπη Ευρώπη.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν την 3η ημέρα στην πόλη της Θεσσαλονίκης και τις άλλες σε επιλεγμένες περιοχές της Μακεδονίας που θα εκδηλώσουν το ενδιαφέρον να συμμετάσχουν οικονομικά στον αγώνα.
Οι διαδρομές που θα καλυφθούν θα είναι περίπου 130-150 χλμ. ημερησίως και θα περάσουν από επιλεγμένους τόπους – δήμους της Νομαρχίας σας.
Θα φιλοξενήσουν Εθνικές ομάδες ξένων χωρών, καθώς και αντιπροσωπευτικές ελληνικές, κατηγορίας Ανδρών-Εφήβων. Ένα σύνολο περίπου 150-200 αθλητών – συνοδών θα συμμετέχουν στην όλη διοργάνωση και θα φιλοξενηθούν στη χώρα μας.
Επειδή σας θεωρούμε σημαντικό παράγοντα στήριξης σ’ αυτή την προσπάθειά μας,
παρακαλούμε όπως εξετάσετε τη δυνατότητα έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης, ώστε να διεξαχθούν οι ανωτέρω διοργανώσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. (ενδεικτικά αναφέρουμε ότι ο Προϋπολογισμός της διοργάνωσης ανέρχεται περίπου στα 32.000 Ευρώ).
Η Ένωσή μας από την πλευρά της θα μεριμνήσει για την προβολή στα Μ.Μ.Ε της όλης διοργάνωσης:
α. έντυπα (εφημερίδες, περιοδικά)
β. τηλεοπτικά (ΕΤ3, TV100, τοπικά κανάλια)
γ. ηλεκτρονικά (sites ποδηλατικά & τύπος)
και για την συνακόλουθη τουριστική προβολή του επιλεγμένου τόπου που θα περάσει ο αγώνας, αναδεικνύοντας τα ιστορικά στοιχεία και τις φυσικές ομορφιές του τόπου σας και της τοπικής κοινωνίας σας.
Να σημειωθεί ότι στο χώρο εκκίνησης και τερματισμού θα υπάρχουν αναρτημένα σχετικά διαφημιστικά για την προβολή των χορηγών του αγώνα.
Επειδή θεωρούμε ότι οι κρατικοί φορείς, όπως στο παρελθόν έτσι και τώρα θα είναι δίπλα μας σε μια τέτοια προσπάθεια παρακαλούμε να ενισχύσετε την προσπάθειά μας με το χρηματικό ποσό των 1.500 ΕΥΡΩ, ώστε να διεξαχθούν οι αγώνες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Ελπίζοντας στην θετική σας ανταπόκριση, είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε επιπρόσθετη πληροφορία και θα χαρούμε πολύ να έχουμε σύντομα και μια προσωπική επαφή μαζί σας.


3 σχόλια:

VAD είπε...

Για τον πανελληνιονίκη και βαλκανιονίκη συμπατριώτη,
μπορεις να δεις εδώ

http://www.hoc.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=72&catid=35&Itemid=56&lang=el

sakis είπε...

Άμεση κι έγκυρη ενημέρωση από το Βασίλη.
Ευχαριστώ πολύ συγχωριανέ.
Είδα και τη φωτογραφία του,αλλά δε μου θυμίζει τίποτα σε ξενιτεμένο Κολινδρινό.

VAD είπε...

Οχι,μωρέ,τι να σου θυμίζει,ο άνθρωπος εφυγε απ'τον Κολινδρό '65-70,κάπου εκει μεσα...