Πέμπτη, 5 Αυγούστου 2010

Εθελοντές για φίλημα...

Πέρα από την αναβολή της χθεσινής συναυλίας για σήμερα,ήταν αξιοπρόσεκτο το γεγονός ότι ανέβηκαν πάρα πολλά αυτοκίνητα στο ανοιχτό θέατρο Κολινδρού από πολλά μέρη της Βόρειας Ελλάδος αλλά και από τη γύρω περιοχή.
Κολινδρινοί δεν ανέβηκαν πολλοί αφού ο καιρός δεν έλεγε να ανοίξει και ήταν πολύ ορατή η αναβολή της μουσικής βραδιάς.
Οπότε αφού έγιναν όλα αυτά χθες,σήμερα θα γίνει το έλα να δεις.
Θα έχει το διπλάσιο κόσμο σήμερα,από όσους θα πήγαιναν χθες.
Έτσι πιστεύουμε.
Το θέμα είναι πως θα δούνε όλοι αυτοί.
Μπας και προλαβαίνει να μπει ένας προτζέκτορας έξω από το θέατρο για να βλέπουν κι όσοι δε θα έχουν θέση?
Ιδέα είναι που συζητήθηκε χθες στη πιάτσα μεταξύ μας,αλλά έγινε κι αναφορά από κάποιον φίλο μου στους διοργανωτές.
Επειδή θα λειτουργήσει - μόνο για τη συναυλία - σαν πάρκινγκ και ο χώρος του όμορου γηπέδου,για να απορροφηθεί μεγάλος όγκος αυτοκινήτων,θα παρακαλούσα τους οδηγούς να είναι προσεκτικοί και ήρεμοι κατά την οδήγηση μέσα στον αγωνιστικό χώρο, για να παραμείνει όσο γίνεται αναλλοίωτος.


Η ώρα έναρξης της μουσικής βραδιάς για σήμερα είναι 20:30 κι αυτό γιατί υπάρχουν κάποιες προγραμματισμένες υποχρεώσεις των καλλιτεχνών.
Ένα άλλο ευχάριστο που παρατήρησα είναι ότι υπήρχαν και θα υπάρχουν σήμερα πάρα πολλοί εθελοντές από τη πλευρά του πολιτιστικού μας συλλόγου "Νικολάου Λούση".
Μπράβο παιδιά.
Για εμάς τους ντόπιους που γνωρίζουμε δεν αποτελεί είδηση η συγκεκριμένη προσφορά αυτών των παιδιών,αφού συνεχώς και σε κάθε μικρό ή μεγάλο γεγονός του τόπου μας βρίσκονται όλοι επί ποδός.
Ανεκτίμητη η εργασία τους κι όπως έλεγε κάποιος χθες στη παρέα μας,αν δεν υπήρχαν οι εθελοντές και οι υπηρεσίες που προσφέρουν,δύσκολα θα πετύχαιναν οι εκάστοτε εκδηλώσεις ανά την υφήλιο.
Μπράβο σας πάλι και σας ευχαριστούμε πολύ,αν και το ευχαριστώ είναι πολύ λίγο για να ανταμείψει την ανιδιοτελή προσφορά σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: