Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

Πολίτες έτοιμοι για όλα?

Γεια σας.
Επιστροφή στην καθημερινότητα μετά από μια μικρή διακοπή,αλλά μην έχετε παράπονο, σας είχα αφήσει για παρακαταθήκη σχεδόν δύο ώρες μουσική.
Η ψηφοφορία συνεχίζεται κανονικά και με το νόμο.
Ήδη άκουσα χθες κάποιον να είναι διχασμένος ως προς την τελική του απόφαση για το ποιον θα ψηφίσει στις επικείμενες δημοτικές εκλογές(ευτυχώς ηλικιωμένος),αντί να αντισταθεί και να τιμήσει την απόφαση που πήραμε όλοι μαζί.
Λίγο πολύ αναμενόμενο ήταν.
Εξάλλου στην Ελλάδα ζούμε και δεν μας φαίνεται τίποτα παράξενο.
Τη μια λέμε και την άλλη ξελέμε.
Δε σεβόμαστε ούτε θυσίες,ούτε όρκους αν δεν έχουμε άμεσα ή έμμεσα οφέλη.
Ιδίως οι πολιτικοί μας.
Αλλά κοντά σ' αυτούς επηρεάζονται και κάποιοι που δεν μπορούν να εντρυφήσουν σε κοινωνικά θέματα.
Επειδή όπως αναμένεται δε θα χρειαστεί να αρθεί η δεσμευτική απόφαση που πήραμε,αφού ο άλλος ο συνταξιούχος βιάζεται και έχει τη τιμή!!!! να είναι ο πρώτος Κολινδρινός που "λάκισε",θέλω να προτείνω κάτι διαφορετικό.
Όσοι θέλετε να ασχοληθούμε σοβαρά και υπεύθυνα με το τόπο μας,πληρούμε όλες τις βασικές προϋποθέσεις,είμαστε κάτοικοι Βόρειας Πιερίας και προπαντός νέοι κι άφθαρτοι,να μαζευτούμε για μια πρώτη κουβέντα και να πάρουμε μια απόφαση για μια νέα γραμμή πλεύσης από εδώ και πέρα.
Δεν είναι απαραίτητο να μιλήσουμε για νέο συνδυασμό για να ασκήσουμε πολιτική.
Η πολιτική είναι ιδιότητα που ασκούν οι πολίτες και είναι συνυφασμένη με την εξουσία.
Αν ωριμάσει η σκέψη,το επιτρέπουν οι συνθήκες και βρεθούν καμιά πενηνταριά έτοιμοι για όλα,τότε κάνουμε και δικό μας συνδυασμό,αλλά απαραιτήτως με έναν δεσμευτικό όρο,τον οποίο δε τον ανακοινώνω από το μπλοκ,αλλά κατ' ιδίαν.
Εν κατακλείδι για να μη μακρηγορώ ανούσια,
δεν ψαρώνουμε και δεν εφησυχάζουμε ποτέ,παλεύουμε να γίνουμε ανεξάρτητος Δήμος Κολινδρού ακόμα κι αν μας βάλουν να συμμετέχουμε στις επόμενες εκλογές,ακόμα κι αν περνάνε τα χρόνια δίχως αποτέλεσμα,δε ξεχνάμε θυσίες νέων συγχωριανών μας και τέλος δεν είμαστε ποτέ μα ποτέ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: